5 projemizle fuara katıldık

Hitit Üniversitesi İnovasyon Türkiye 2013 Fuarı’na katıldı.

30 Ekim 2013 Çarşamba 11:05
 5 projemizle fuara katıldık


Hitit Üniversitesi İnovasyon Türkiye 2013 Fuarı’na katıldı.

24-27 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen İnovasyon Türkiye Yenilikçi Teknolojiler ve Buluşlar Fuarı’nın açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Güney Kore Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Park Hang Sık, Norveç Bilim Konseyi Başkanı Arvid Hallén, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yaptı. Fuarda bilim insanları, özel sektörde çalışan araştırmacılar ve öğrenciler katıldı.

Hitit Üniversitesi Proje Koordinasyon Birimi (PKB) Eş Başkanı Mehmet Aydınkal, Öğretim Görevlileri  Tuncer Acar, Erhan Şahin ve öğrenciler ile birlikte katılım sağlanan İnovasyon Fuarı’nda 5 proje sergilendi. Dört gün boyunca süren fuarda üniversite standı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.





Son Güncelleme: 30.10.2013 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.