48 öğretmene eğitim

Çorum'da STEM Eğitici Eğitimi başladı

04 Aralık 2017 Pazartesi 15:03
48 öğretmene eğitim

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün OKA işbirliğinde hayata geçirdiği STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Eğitici Eğitimi başladı.

48 öğretmenin faydalanacağı eğitimin açılışı Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “Sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin artırılarak öğrencilerimizin kendilerine zaman ayırmaları Bakanlığımızın bizden istediği bir konudur. STEM öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yaratıcılıklarını ortaya çıkartan bir sistemdir. Sizler bu eğitimi aldıktan sonra işin lokomotifi olacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

OKA işbirliği ile hayata geçirilen STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Projesi kapsamında Fen Bilimleri, Matematik, Bilgisayar, Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri başta olmak üzere 24´er kişilik 2 grup halinde toplam 48 öğretmene eğitim veriliyor.

 Eğitimler Hasan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Emin Güler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 5 gün toplam 30 saat olarak gerçekleşecek. Bu eğitimi alan öğretmenler de il genelinde öğretmen ve öğrencilere STEM eğitimlerini verecek.

Son Güncelleme: 04.12.2017 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.