Alaca Meydanı’nda kitap okudular

Alaca Fatih İlk-Ortaokulu ‘23 Nisan Dünya Kitap Günü’ münasebetiyle Alaca Meydanı’nda kitap okuma etkinliği düzenledi.

24 Nisan 2015 Cuma 17:14
 Alaca Meydanı’nda kitap okudular


Alaca Fatih İlk-Ortaokulu ‘23 Nisan Dünya Kitap Günü’ münasebetiyle  Alaca Meydanı’nda kitap okuma etkinliği düzenledi.


Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Okul Müdürü Mustafa Yener ile öğrenciler katıldı.


Alaca Fatih İlk-Ortaokulu Müdürü Mustafa Yener, etkinliğin amacının kitabın ve okuma alışkanlığının önemini vurgulamak, okumayı özendirmek olduğunu belirterek, “Kitabı hayatının önemli bir parçası haline getirebilmiş bir birey, ihtiyaç duyduğu yaşam becerilerini üretebilmek, sorunlarına kalıcı ve etkili çözümler bulmak, toplumsal huzura katkı sağlayabilmek gibi meziyetlere sahip olacaktır.


Kitabın, uluslararasında kültür alışverişini sağlayan, karşılıklı anlayış ve hoşgörüyü geliştiren niteliğiyle de dünya barışına hizmet etmekte.” Dedi.


Yaklaşık yarım saat süren kitap okuma etkinliğine protokol üyeleri de eşlik etti. Öğrenciler kitaplarını okuduktan sonra meydandan ayrıldı.




Son Güncelleme: 24.04.2015 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.