Amasya UZEM’i incelediler

Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM), Amasya Üniversitesi Uzaktan...

21 Nisan 2014 Pazartesi 14:54
 Amasya UZEM’i incelediler


Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM), Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Hitit Üniversitesi HUZEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Kör, Öğr. Gör. Ömer Faruk Akmeşe ve Okutman Ayten Akcan’ın katıldığı ziyarette HUZEM yetkilileri, Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi'ni yakından inceleme imkânı buldular.

HUZEM yetkilileri Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi yetkililerinden Uzaktan Eğitim Merkezi'nin nasıl oluşturulduğu, teknik altyapısı ve işleyiş hakkında bilgi aldılar. Çekimlerin yapıldığı stüdyoda incelemeler yapan HUZEM yetkilileri, Amasya UZEM'in canlı ders odalarını bizzat görme ve değerlendirme fırsatı da yakaladılar. Ölçme değerlendirme departmanında çalışan Araştırma Görevlileri ve bu departmanda kısmi zamanlı çalışan öğrencilerle, bu bölümün işleyişi konusunda bilgi alış verişi yapan yetkililer, aynı zamanda gelinen noktadaki süreçte ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını ve oluşturdukları çözümler hakkında da fikir alışverişinde bulundular.

Amasya Üniversitesi adına UZEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Çakır, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sabri Serkan Tan ve Bilgisayar Programcısı Büşra Ünal'ın sıcak ilgisiyle karşılaşan HUZEM yetkilileri, kendilerine gösterilen ilgiden ve destekten dolayı teşekkür ettiler.







Son Güncelleme: 21.04.2014 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.