Atıcıoğlu, okulları inceledi

Sungurlu ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor.

30 Eylül 2014 Salı 18:05
 Atıcıoğlu, okulları inceledi


Sungurlu ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor. 

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu beraberinde Şube Müdürü Şaban Atlı ve Sungurlu Özel İdare Müdürü Erol Erkoç ile birlikte İnegazili ve Küçük Polatlı köylerindeki ilkokulları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Atcıoğlu, eğitim ve öğretimde başarıyı arttırmak için okulları yakından takip ettiklerini belirterek, "Eğitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli işimizdir. Bugün yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadı. Aynı zamanda Okul Müdürleri arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık. Okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz. İmkanlar dahilinde tüm sorunları çözmeye çalışacağız" diye konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 30.09.2014 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.