Bayramı köy çocuklarıyla kutladılar

Bayat Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen 23 Nisan Toplum...

24 Nisan 2015 Cuma 12:00
 Bayramı köy çocuklarıyla kutladılar
 
Bayat Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen 23 Nisan Toplum Hizmeti Çalışması, bu yıl Tepekutuğun köyünde gerçekleşti.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl köy okullarında minik kalplerle kutlamayı, köy çocuklarının bayram coşkusuna ortak olmayı hedefleyen projeye Bayat Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri de maddi ve manevi destek verdi.


‘Projemiz gelenekselleşecek’


Proje sorumlusu Bayat Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nevzat Karakuş, “Bu projemizi daha önce Bayat’ın Sağpazar köyünde gerçekleştirdik ve çok olumlu geri bildirimler aldık. Öğrencilerimize sorumluluk ve yardımlaşma duygularını kazandırmayı amaçladık. Tepekutuğun İlkokulu’nda ise köy çocuklarıyla birlikte bayram kutladık, onların 23 Nisan gösterilerini hayranlıkla izledik. Kutlamaların ardından minik öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdik.


Bayat Anadolu Lisesi 23 Nisan Toplum Hizmeti Çalışması gelecek yıl ilçenin diğer bir köyünde gerçekleştirilecek ve geleneksel hale gelecek.” dedi.



Son Güncelleme: 24.04.2015 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.