Fen Lisesi’ne veda etti

Çorum Fen Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında tercih edilen Fen Liseleri arasında üst seviyede...

17 Eylül 2014 Çarşamba 11:09
 Fen Lisesi’ne veda etti


Çorum Fen Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında tercih edilen Fen Liseleri arasında üst seviyede koruduğu yeri ile yeni yıla girdi. Okul idaresi, öğrenciler ve velilerle birlikte ilk ders zilini çaldı.


Okulda düzenlenen tören, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdür Vekili Mustafa Yeşil, kısa bir konuşma yaparak yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.


Çorum Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kaleycik ise, “Öğrencilerimizi bu üstün başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devam etmesi temennisiyle emeği geçen okul idaresine, öğretmen  ve velilerimize teşekkür ederim. 9. sınıflara yeni başlayan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, 12. sınıflara geçen tüm öğrencilerimize LYS'de başarılı olmaları diliyorum. Her zaman  idare, öğretmen, öğrenci ve velilerin yardımında olacağımızı da belirtmek istiyorum.” diye konuştu.


ATCIOĞLU VEDA ETTİ


Törene katılanlar arasında Çorum Fen Lisesi Müdürlüğünden, Sungurlu Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Süleyman Atcıoğlu da vardı. Atcıoğlu’nun veda konuşmasında hüzünlü anlar yaşandı.


9. sınıfların kura çekimi ile 2014-2015 eğitim öğretim sezonu açıldı.





Son Güncelleme: 17.09.2014 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.