Gençler kampanya başlattı

İzzet Erdal ve Onur Topgül isimli lise öğrencisi 'Bir Kitapta Sen Getir' adı altında anlamlı bir kampanya düzenledi.

03 Mart 2015 Salı 10:53
 Gençler kampanya başlattı


İzzet Erdal ve Onur Topgül isimli lise öğrencisi 'Bir Kitapta Sen Getir' adı altında anlamlı bir kampanya düzenledi.


Kampanyayla ilgili olarak Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe'yi ziyaret ederek destek isteyen İzzet Erdal ve Onur Topgül, düzenledikleri kampanyayla maddi durumu iyi olmayan öğrenci arkadaşlarına kitap desteğinde bulunmayı amaçladıklarını ifade ettiler.


Ülkede yükselen vergilerden ne yazık ki kitaplarında nasibini aldığını dile getiren gençler, "işte bu yüzden durumu iyi olmadığı için kitaplara para veremeyen, Milli Eğitim sınavlarının hazırlık çalışmalarında kitap almakta güçlük çeken öğrenci arkadaşlarımız için değerli Çorum halkından hikaye, roman, test kitabı elinde fazla bulunan kitaplarını bizlerle paylaşmalarını istiyoruz" dediler.


İzzet Erdal ve Onur Topgül, başlattıkları kampanyaya destek olmak isteyenlerin ellerindeki fazla kitaplarını Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına bırakabileceklerini kaydetti.


Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ise İzzet Erdal ve Onur Topgül isimli öğrencilerin başlattıkları kampanyayla ilgili olarak kendisinden destek istediğini ifade ederek, "gençlerin başlattığı bu anlamlı kampanyaya destek vermek bize büyük mutluluk ve keyif verecektir. Bu anlamda tüm Çorum halkından da kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz" dedi.




Son Güncelleme: 03.03.2015 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.