Gençlere önemli uyarılar

Yeşilay Haftası nedeniyle Çorum Anadolu Lisesi’nde Emniyet Müdürlüğü tarafından madde bağımlılığı...

05 Mart 2015 Perşembe 16:14
 Gençlere önemli uyarılar


Yeşilay Haftası nedeniyle Çorum Anadolu Lisesi’nde Emniyet Müdürlüğü tarafından madde bağımlılığı ve korunma yöntemleri ile ilgili seminer verildi. Uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddeler ve zararları hakkında video sunumu eşliğinde slayt gösterisi izletildi.


Okul Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü görevlileri, bir kere ile bir şey olmaz anlayışının yanlış olduğunu, gençlerin bu yanlış yargıya kapılmamaları gerektiğini ve doğru arkadaş seçiminin önemini vurguladı.  Öğrenciler konuya ilişkin sunumu büyük bir dikkatle izlediler.


Verimli geçen konferansın sonunda Okul Müdürü F. Tugay İkinci, Çorum Emniyet Müdürlüğü yetkililerine vermiş oldukları bilgilerden dolayı teşekkür etti.




Son Güncelleme: 05.03.2015 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.