Hitit’i kazanan öğrencilere hizmet

Hitit Üniversitesi’ne yüz yüze kayıt için gelen öğrencilerin kayıt merkezine ulaşımlarının...

04 Ağustos 2015 Salı 14:21
 Hitit’i kazanan öğrencilere hizmet


Hitit Üniversitesi’ne yüz yüze kayıt için gelen öğrencilerin kayıt merkezine ulaşımlarının sağlanması ve kayıt işlem sürecinde bilgilendirilmesi amacıyla kentin çeşitli yerlerinde bilgilendirme noktaları oluşturuldu.


Kayıtların yapıldığı ilk gün (3 Ağustos 2015 Pazartesi) Amasya Merzifon havalimanına sabah saat 09:30’da ve gece 01:20’de iniş yapan uçaklarla gelen yeni öğrenciler için burada bir bilgilendirme standı açıldı ve öğrencilerin Çorum’a ulaşımları için servis hizmeti sağlandı.


Kente karayolu ile gelen öğrencilere yerinde ve zamanında hizmet vermek amacıyla,  otobüs terminalinde ve şehir merkezinde (saat kulesi yanı) oluşturulan bilgilendirme noktasından çok sayıda yeni öğrenciye üniversite ve Çorum hakkında gereksinim duyulan bilgi ve ulaşım hizmeti veriliyor. Şehirlerarası otobüs terminalinde ve şehir merkezinde bulunan bilgilendirme noktaları kayıtlar süresince açık tutulacak.


Bunlardan Otobüs Terminali Bilgilendirme Noktası : 08:30-20:00, Şehir Merkezi Bilgilendirme Noktası       : 08:30-22:00 saatleri arasında açık kalacak.


Otobüs terminali bilgilendirme noktasından her saat başı hareket eden ve şehir merkezindeki bilgilendirme noktasına uğrayarak kayıtların yapıldığı üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na hareket eden ring servisi ile öğrencilerin kayıt merkezine ulaşımlarısağlanıyor.



Son Güncelleme: 04.08.2015 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.