İşte başarılı 7 akademisyenimiz

Webometrics, Türkiye, Avrupa ve Asya’da bulunan Türk kurumlarında çalışan araştırmacıların...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 12:13
 İşte başarılı 7 akademisyenimiz


Webometrics, Türkiye, Avrupa ve Asya’da bulunan Türk kurumlarında çalışan araştırmacıların Google Scholar Citations veri tabanlarında yer alan bilgilerine dayanarak en yüksek akademik performansa sahip ilk 2600 bilim insanının oluşturduğu listeyi açıkladı. Mart 2015 itibari hazırlanan listede  Hitit Üniversitesi’nden 7 öğretim üyemiz sıralamaya girmeyi başardı.


İşte o adamisyenlerin isimleri: Bülent Kabak, Irfan Kurtbaş, M Ömer Bostancı, Dilber Esra Yıldız,Vedat Deniz, Engin Şenel, Serhat Fevzi Özeren,


Üniversitelerde farklı disiplinlerde görev alan öğretim elemanlarının yayınlarına dayalı hesaplanan ve h-indeksi ile atıf sayısı kriteri temel alınarak yapılan araştırma sonucunda hazırlanan liste http://www.webometrics.info/en/node/72 adresinde yer alıyor. Gelecek yayınlarda yapılacak değerlendirmelerde yer almak isteyen araştırmacıların bu veri tabanlarına üye olmaları, buralardaki profillerini güncellemeleri ve var olan eksik ve/ya hataları düzeltmeleri öneriliyor.




Son Güncelleme: 04.05.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.