İşte Rektör’ün mesajı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yeni akademik yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

18 Eylül 2014 Perşembe 11:08
 İşte Rektör’ün mesajı


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yeni akademik yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.


İşte o mesaj;


“Hitit Üniversitesi’nin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz.


1976 yılından bu yana yükseköğretimin içerisinde bulunan ve 2006 yılında da Hitit Üniversitesi adını alarak eğitim hayatına devam eden Üniversitemiz, geçmişinin verdiği tecrübe ve yeni olmanın heyecanıyla, kısa süre içerisinde nitelik ve nicelik olarak gelişerek büyük mesafeler kat etmiştir.


Üniversitemizin bugün ulaştığı seviyeye gelmesi hiç şüphesiz siz değerli akademisyenlerimiz ve idari personelimizle oluşturduğumuz çok önem taşıyan sinerji ve ortak çalışmaların ürünüdür. Fedakârca gayretleriniz sonucunda pek çok sorunun üstesinden gelerek gerçekleştirdiğiniz faaliyetler ve Üniversitemizin gelişmesinde gösterdiğiniz, hiçbir şekilde karşılığı ödenmeyecek, değerli emeklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum.


Sizlerle birlikte, pek çok zorluk ve imkânsızlığı geride bırakarak sahip olduğumuz deneyim, tecrübe ve özverileriniz sayesinde, hep daha büyük çalışmalara imza atacağımıza ve Hitit Üniversitemizi sadece ülkemizin değil, dünyanın saygın bir bilim yuvası haline getireceğimize olan inancım tamdır.

Dünya standartlarında eğitim kalitesine, branşlarına ait teknik donanıma ve çağın gereksinimlerini karşılayacak bilgi birikimine sahip öğrencilerin yetiştirildiği öğrenci odaklı bir kurum olan Üniversitemizin sahip olduğu enerji, yeni öğrencilerimizin katılımıyla inanıyorum ki daha da artacaktır.


Bu duygu ve düşünceler ışığında, Hitit ailesine yeni katılan sevgili öğrencilerimizi kutluyor, Üniversitemizin değerli öğretim elemanları ve idari personeline yeni Eğitim-Öğretim Yılımızın başarı ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.


En içten saygı ve selamlarımla..”



Son Güncelleme: 18.09.2014 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.