Karne sadece bir araç

Osmancık’ta 61 eğitim kurumunda öğrenim gören 8 bin 411 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

17 Haziran 2013 Pazartesi 10:24
 Karne sadece bir araç

2012 - 2013 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Osmancık ilçesinde yapılan törenlerle birlikte öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Veliler de çocuklarıyla birlikte karne heyecanına ortak oldu.

İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu'nun İnönü Zaferi İlkokulu’nda katıldığı karne dağıtım töreninde bir konuşma yapan Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Üçok, yoğun bir eğitim öğretim dönemi yaşadıklarını ifade ederek öğrencilerin karne notları ile değerlendirilmemesi ve önyargı ile yaklaşılmaması gerektiğini ifade etti.

Üçok, “Her öğrencinin farklı yetenekleri vardır. Karne aileler tarafından öğrenciyi eleştirme ve yargılama aracı olarak değerlendirilmemelidir. Karne sadece bilgilendirme amaçlı bir araçtır. Eğitimde öğrenciyi ölçme ve değerlendirme ise eğitimcilerin görevidir. Bu açıdan çocuklarımıza karneleri nasıl olursa olsun sevgi ve şefkat ile yaklaşılmalıdır. Öğrencilerimiz yaz tatilini aileleri ile birlikte dolu dolu değerlendirsinler ve dinlensinler. Yeni öğretim yılında onları dinlenmiş ve zinde olarak görmek en büyük arzumuzdur.” dedi.

Öğretmenlere iki haftalık seminer

Osmancık’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan 462 öğretmenlerin iki hafta sürecek seminer dönemi sonrasında yaz tatiline girecekleri belirtildi.





Son Güncelleme: 17.06.2013 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.