Okullar hayat olacak

Çorum Belediyesi okullara fizikî destek veriyor

06 Eylül 2017 Çarşamba 16:00
Okullar hayat olacak

Çorum Belediyesi, şehir merkezindeki eğitim kurumlarına yönelik çalışmalarını devam ettiriyor. Belediye, okullarda bahçe düzenlemesi, oyun alanları, kütüphaneler ve laboratuvarlar ve diğer fiziki desteğini sürdürüyor.


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında okullarda modern kütüphaneler,laboratuvarlar inşa ettiklerini, okul bahçelerini yeniden düzenlediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yeni eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken okullardaki bahçe düzenlemesi çalışmalarını hızlandırdıklarını vurguladı.


Eti Lisesi’nin bahçesinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Zahir, “Okul bahçesinde atıl durumda olan basketbol sahası bölümünde kazı çalışmasına başladık. Bordür çalışmalarının ardandan asfalt çalışmasına başlayacağız. Ayrıca okul bahçesine yürüyüş yolları, fitness aletleri de yapılarak öğrencilerin sporlarını daha iyi ortamda yapmalarını sağlamış olacağız.” dedi.


Zahir, Buharaevler Anaokulu’nda da çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek eğitime verdikleri desteğin devam edeceğinin altını çizdi.





Son Güncelleme: 06.09.2017 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.