Osmancık’ta akılcı ilaç tanıtımı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çorum Eczacı Odası’nın birlikte uygulamaya koyduğu ‘Akılcı İlaç Kullanımı...

26 Ocak 2015 Pazartesi 10:05
 Osmancık’ta akılcı ilaç tanıtımı


İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çorum Eczacı Odası’nın birlikte uygulamaya koyduğu ‘Akılcı İlaç Kullanımı Projesi’ tanıtım toplantısı Osmancık Meliha Rifat Gobel Ortaokulu’nda yapıldı.


İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere, Eczacı Odası Osmancık Temsilcisi Mustafa Boyvat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Medet Sezgen ve kalabalık bir davetli topluluğun katıldığı tanıtım programında bir konuşma yapan Çorum Eczacı Odası Başkanı Süleyman Koca, “İlaç doğru kullanılırsa etkilidir ve ilaç akılcı kullanılmadığında zehir etkisi yapar.” dedi.


Projenin sloganının ‘Akıllıyım, akılcı ilaç kullanıyorum’ olduğunu belirten Koca, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak hazırlanan proje ile il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda sunumlar yapıldığını kaydetti Koca, konuşmasında İl Milli Eğitim Müdrü Seyit Ali Büyük’e de teşekkür etti.




Son Güncelleme: 26.01.2015 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.