Rektör Kazanblanka’da tanıttı

Hitit Üniversitesi Fas’ta uluslararası tanıtım etkinliğine katıldı.

29 Mart 2015 Pazar 13:59
 Rektör Kazanblanka’da tanıttı


Hitit Üniversitesi Fas’ta uluslararası tanıtım etkinliğine katıldı.


‘Marka Şehir, Dünya Üniversitesi’ sloganıyla eğitimde uluslararasılaşmaya büyük önem veren üniversite, Fas’ta düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarı’nda öğrencilerle buluştu. Fuara Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Genel Sekreter Erdal Kanık, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nihan Kaya ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alaattin Soruklu katıldı.


Üniversitenin tercih edilirliğinin daha da artması için tarih, kültür v.b. pek çok açıdan ortak yönümüz olan Faslı öğrencilere, üniversitenin akademik ve sosyal olanakları beraberinde uluslararası değişim programlarının anlatıldığı etkinlik kapsamında Casablanca’da altı ve Marrakesh’te dört olmak üzere on farklı liseye de ziyarette bulunuldu.


Rektör Prof. Dr. Alkan, dünyanın farklı ülkelerinden gelen üniversitelerin yanı sıra ülkemizden ve Fas’tan da üniversitelerin yer aldığı Casablanca’da gerçekleştirilen eğitim fuarında üniversitede eğitim almak isteyen öğrencilerle bir araya geldi,  yabancı uyruklu öğrenci kabulü hakkında detaylı bilgiler verdi.


Yerli ve yabancı pek çok üniversite ve eğitim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte standa yoğun bir ilgi olurken, öğrencilere özellikle Mevlana Değişim Programı kapsamında sunulan imkanlar ile uluslararası öğrenci olarak ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde üniversitede eğitim alabilme koşullarına ilişkin  bilgileri içeren tanıtıcı broşürler verildi.



Son Güncelleme: 29.03.2015 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KazaNblanka 2015-03-30 08:25:53

ahahah :)) kazanblanka ne lan? yok tencereblanka. doğru yazmayı bilmiyosunuz madem internetten bi açıp bakın araştırmacı gazeteciler, habercilerin yüz karaları.