Unvanda yükselenlere cübbe

Unvanda Yükselen Akademik Personel cübbe giydi

10 Ağustos 2017 Perşembe 21:05
Unvanda yükselenlere cübbe

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen akademik personele cübbeleri giydirildi.


Üniversitede Profesör unvanına yükselen Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Meral Demiryürek’e, Doçent unvanına yükselen Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gökçe Merey’e, Tıp Fakültesi, Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Engin Şenel’e cübbeleri Rektör Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi. 


Üniversitede gerçekleşen son atamalar ve unvanı yükselen akademik personel ile birlikte öğretim üyesi sayısı 48 Profesör, 52 Doçent ve 184 Yardımcı Doçent olmak üzere 284’e, toplam öğretim elemanı sayısı ise 677’e ulaştı.


Son Güncelleme: 10.08.2017 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.