Vali talimat verdi

Vali Okul Aile Birliği'ni dinledi

13 Ekim 2017 Cuma 16:46
Vali talimat verdi

Vali Necmeddin Kılıç, Gazipaşa Ortaokulu’nda Okul Aile Birliği yöneticileri ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yapılan açıklamaya göre, Vali Kılıç’ın okul ziyaretinde  Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yahya Çoban, Sağlık Müdürü Dr. Metin Özkan, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, Valilik Birim Müdürleri, okul idarecileri hazır bulundu.

Vali Kılıç, yaptığı açıklamada, “Gazipaşa Ortaokulunda Okul Aile Birliği ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledik. Çözümü için ilgilileri talimatlandırdık
.”dedi.

Vali Kılıç, daha sonra Yavruturna Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, toplantının açış konuşmasını yapan Vali Sayın Necmeddin Kılıç, Cumhurbaşkanı, Başbakan bazı bakanlar ve 81 il valisinin katılımıyla Ankara'da gerçekleştirilen valiler toplantısı hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, Cumhurbaşkanı ve -Başbakan'ın Çorum halkına muhabbet ve selamlarını getirdiğini söyledi.

Vali Kılıç, devletin tepesinden kendilerine bazı talimatların verildiğini, özellikle hiçbir vatandaşın aç ve açıkta bırakılmaması konusunda herkesin her sorumlunun ciddi bir şekilde çalışıp hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini ifade etti.

Güçlü bir devlet olduğumuzu ve herkese yetecek kadar imkâna sahip bulunduğumuzu  belirten Vali Kılıç,  toplantıya katılan mahalle sakinlerinden çevresindeki mağdur olan ailelerin kendilerine yardım edilmek üzere bildirilmesini istedi.














Son Güncelleme: 13.10.2017 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.