TEB Akademi Çorum KOBİ’lerini konuştu

TSO ve TEB tarafından ortaklaşa düzenlenen TEB KOBİ Akademi eğitimi Anitta Otel’de gerçekleştirildi....

17 Ekim 2014 Cuma 15:53
 TEB Akademi Çorum KOBİ’lerini konuştu


TSO ve TEB tarafından ortaklaşa düzenlenen TEB KOBİ Akademi eğitimi Anitta Otel’de gerçekleştirildi. Bankacılık sektörüne kattığı farklı bakış açıları ve ürünleriyle dünyada örnek gösterilen Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ’lere yönelik sunduğu TEB KOBİ Akademi’nin eğitim zincirine Çorum’da devam etti.


Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım ve çok sayıda yatırımcı ve girişimcinin takip etitği eğitim seminerinin açılış konuşmasını TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdürvekili Turgut Boz yaptı.


Saat 09,00’da kayıt işlemleri ile başlayan eğitim, saat 17,30’a kadar devam etti.


Turgut Boz, TEB’in çalışmaları ve aldığı ödülleri aktardığı açılış konuşmasında, KOBİ’lere yönelik hizmetlerinin tanıtımını yaparak, KOBİ’lerin ekonomi ve istihdamda önemli bir yer tuttuğunu, KOBİ’lerin rekabet gücünü koruması ve artırması için danışmanlık hizmetleri ile destek verdiklerini aktardı.


Vali Ahmet Kara da yaptığı konuşmasında KOBİ’lere sahip çıkmanın, ülkeye sahip çıkmak anlamı taşıdığını ifade ederek, TEB yöneticilerine KOBİ’lere yönelik sağladığı katkılar için teşekkür etti.


Açılış töreninden sonra eğitimin ilk dersini veren Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Uzmanı Mehmet Sanlı, Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak başlıklı sunumunu yaptı.


Kahve molasından devam eden eğitimin öğleden sonraki kısmında ise Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Uzmanları Mehmet Sanlı ve Adnan Şahsüvar tarafından Bugünün Başarılı KOBİ’si Geleceği Nasıl Yönetecek? ve Girişim Haritası konularında sunum yaptı.




Son Güncelleme: 17.10.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.