1961 mezunları yine buluştu

Bu yıl organizesini Halil Gökgöz ve Mustafa Avşar'ın yaptığı ve geleneksel hale gelen Albayrak İlkokulu...

16 Nisan 2014 Çarşamba 09:45
 1961 mezunları yine buluştu


Bu yıl organizesini Halil Gökgöz ve Mustafa Avşar'ın yaptığı ve geleneksel hale gelen Albayrak İlkokulu 1961 mezunları buluşmasının 5.’si gerçekleştirildi.

‘61 mezunları Anvatar Otel’de düzenlenen yemeğin ardından bir de Amasya’ya gezi düzenlediler.

5 Nisan Cumartesi günü Anvatar Otel'de bir araya gelen mezunlar, sohbet edip eskileri yad etti. Yemek öncesinde  kısa bir konuşma yapan eğitimci Mustafa Avşar, rahatsızlığı yüzünden Çorum'a gelemeyen öğretmenleri Nazmiye Acet’in selam ve sevgilerini ilettiği mesajını okudu. Konuşmasında ilkokul öğretmenlerinin ve öğretmenliğinin önemi vurgulayıp, “Bir daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum, yine Nazmiye Acet’in öğrencisi olurdum.” dedi.

Yemeğe katılan Halil Gökgöz ve Mustafa Avşar’ın Çorum'da yaşayan çocukları ve torunları da, mezunların mutluluğuna ortak oldular.






Son Güncelleme: 16.04.2014 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165