23 Nisan’ı köy çocukları ile kutladılar

Hitit Üniversitesi Marka Elçileri Kulübü yöneticileri Fevzi Yiğit Polat, Ali Ertaş, Şaban Cört ve...

23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23
 23 Nisan’ı köy çocukları ile kutladılar



Hitit Üniversitesi  Marka Elçileri Kulübü  yöneticileri Fevzi Yiğit Polat, Ali Ertaş, Şaban Cört ve  Emre Topçuoğlu  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  köy  okullarındaki çocuklarla beraber kutluyor.



Çocuklarla hediyelerini paylaşarak  istek ve arzularını dinlediklerini belirten Marka Elçileri Kulüp Başkanı Fevzi Yiğit Polat,  “Bugünün çocukları, yarının bizleri diyerek çıktığımız bu yolda onlarla beraber  vakit geçirmenin , o mutluluklarının yüzlerine yansıması bizleri sevindirdiği kadar içimizde de bir burukluk bırakıyor. Bir özeleştiri yapmak gerekirse, zor yaşam şartlarıyla mücadele ederek yarına giden o yolda yalnız kalmaktan şikayet etmeseler de bizler çoğu zaman onları sadece özel günlerde hatırlayabilmenin utancını yaşıyoruz." dedi .



Polat, uzun  zamandır üzerinde çalıştıkları ‘Eğitime Renk Ver’ projesinin Mayıs ayında hayata geçeceğinin müjdesini vererek, kendisini bu yolda yalnız bırakmayan ekip arkadaşları, Berna Dinç, Sabire Özkurt,  Koray Korkmaz, Melda Karakaya, Yasemin Akça, Gürkan Sözkesen, Gözde Söylemez, Damla Çınar,  Abdülmelik Atalay ve Gaye Celepoğlu'na  teşekkür etti.











Son Güncelleme: 23.04.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.