Ak parti Çorum teşkilatı geleneğini bozmadı

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Teşkilatı teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye 4.'üncüsü olarak bir başarıya daha imza attı.

01 Ekim 2016 Cumartesi 22:45
Ak parti Çorum teşkilatı geleneğini bozmadı

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Teşkilatı teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye 4.'üncüsü olarak bir başarıya daha imza attı.

Türkiye genelinde AK Parti il teşkilatlarının gerçekleştirdikleri çalışmalar ve performanslar dikkate alınarak yapılan puanlamada AK Parti Çorum Teşkilatı 81 il arasında 4. olarak Ağustos ayındaki başarısını Eylül ayında da devam ettirerek bıkmadan yılmadan çalışmaya devam ettiklerini ortaya koydu. Yılın her ayında halkla, esnafla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve ilçe teşkilatlarıyla sıkı bir bağ kuran Çorum teşkilatının bu başarısı Türkiye geneline de yansıdı.

İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu; bu başarından dolayı il/ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür etti. AK Parti'nin her zaman milletin hizmetinde olduğuna dikkat çeken Bekiroğlu, "Çorum'da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan teşkilatımızın bu başarısı artarak devam edecektir. Teşkilat mensuplarımız, İl Yönetimimiz gecelerini gündüzlerine katarak milletin hizmetine kendilerini adamış, esnafın sorunlarıyla ilgilenmiş ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla güçlü bir bağ kurmuştur. Kurulduğu günden bu yana milletin hizmetkarı olan AK Parti, halkın partisi olma düsturunu sürdürmeye devam edecektir. Bizlere bu davaya gönülden bağlı olduklarını gösteren ve kazandığımız başarılarla bu haklı gururu yaşamamıza vesile olan tüm teşkilat çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Ülkesine ve milletine hizmet için heyecan duyan tek partinin AK Parti olduğunu ifade eden Bekiroğlu, bu başarının yeterli olmadığını ve millete hizmet yolunda daha çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.


Son Güncelleme: 01.10.2016 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uyanık okur 2016-10-02 21:29:35

hee milleti kandırıp duruyonuz zorlu çorum için ne yaptınız rutin yapılması devletin görevi olan işleri hizmet diye yutturup duruyonuz istanbula yol karadenize tünel yaptıklarını anlatıp durdunuz hep çoruma hangi yolu hangi tüneli yaptınız siz ondan haber verin başka yerlere yapılanlar beni ilgilendirmeeeeeez.

Avatar
Yasemin Eyvazli 2016-10-02 22:40:12

Tebrik ederim başkanım.
Rabbim yolunuzu açık etsin.
Biz vatanımızı partimizi seviyoruz.