Anayasa Mahkemesi’ne itiraz

Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın ve yönetimi, Anayasa Mahkemesi...

25 Kasım 2014 Salı 17:07
 Anayasa Mahkemesi’ne itiraz


Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın ve yönetimi, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’a 700 adet imzalı mektup gönderdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan MEB Yasası’nı Haşim Kılıç’a şikayet ettiklerini söyleyen Aydın, “Eğitim camiasının huzurunu kaçırdılar.” dedi.


PTT Merkez Şubesi önünde kısa bir basın açıklaması yaparak, mektuplar hakkında bilgi veren Selim Aydın, eğitim sisteminin kaosa sürüklendiğini, belli sendika üyelerine karşı pozitif ayrımcılık yapıldığını dile getirdi.


Açıklamanın ardından PTT görevlilerine mektupları teslim eden Selim Aydın, her biri üyeleri tarafından imzalanan mektupların, yaşanan sorunları tek tek aktardığını, Anayasa Mahkemesi’nin bu hukuksuzluğa dur diyeceğine inandıklarını ifade etti.




Son Güncelleme: 25.11.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen 2014-11-25 19:40:52

28 şubatta madur edilenler hakkında hiç bir şey yapmadığınızın farkındamısınız yoksa unutuldu geçmişte kaldımı diyorsunuz.zulme seyirci kaldınız şimdi sesiniz çok gür çıkıyor.rahşan hanımın himayesinde iken vesayet sistemine hizmet ettiniz