ATT’ler hayat kurtarıyor

Acil Tıp Teknisyenleri bu kez de kan bağışı yaparak hayat kurtarıyor. Ölümle yaşam arasında...

30 Eylül 2014 Salı 12:24
 ATT’ler hayat kurtarıyor


Acil Tıp Teknisyenleri bu kez de kan bağışı yaparak hayat kurtarıyor. Ölümle yaşam arasında ambulanslarda verilen o mücadeleye şahit olan Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) bu kez de kan bağışı yaparak örnek bir davranışa imza attı.


Çorum Gazi Caddesi'ndeki Kızılay Kan Merkezi'ne gelerek bağışta bulunan Tüm Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Derneği (TAPDER) üyeleri belirli periyotlarla kan bağışı yapma kararı aldılar.


"Hayat kurtarmanın ne demek olduğunu en iyi biz biliyoruz" diyor TAPDER İl Başkanı Murat Alaçam. TAPDER,  Çorum'da faaliyetlerine yeni başlamış. İlk etkinlik olarak da anlamlı bir etkinlik yapmak istemişler. Kan bağışı fikri de onlar için bir başlangıç.


Dernekteki arkadaşlarıyla konuşup kan bağışı yapma kararı aldıklarını anlatan Alaçam, kanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Birçok insan gözlerimizin önünde kan kaybından hayatını kaybediyor. Bu yaşananlar bizleri etkiliyor. Biz de bu nedenlerle 6 ay da bir kan bağışında bulunacağız. Kan vermeyi bir alışkanlığa dönüştürmeyi hedefliyoruz." dedi.

TAPDER İl Başkanı Alaçam, hem meslektaşlarını hem de tüm vatandaşları kan bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırdı. 





Son Güncelleme: 30.09.2014 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.