Bahçeli, Sungurlu’ya selam gönderdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

19 Mayıs 2017 Cuma 19:09
Bahçeli, Sungurlu’ya selam gönderdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.


MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek, gündeme dair konular ile Sungurlu ilgili görüşmelerde bulundu.


Yasin Şahin, ziyaretle ilgili şu bilgileri verdi, “İlçemizde aldığımız referandum sonucuna memnuniyetlerini dile getiren genel başkanımız, teşkilatımızı ve Sungurlulu hemşerilerimizi tebrik ederek, selamlarını ilettiler. (Çalışmalarınızı takip ediyorum. Sizlerden çok memnunum ilçe teşkilatımızın ve Sungurlulu hemşerilerimizin her ne konuda olursa olsun yanındayız ve kapımız her zaman açıktır) dediler.” ifadelerini kullandı.


Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin’i de ziyaret ettiğini ifade eden Şahin, “Referandumda Sungurlu’da alınan neticeden memnuniyetini dile getirerek ilçe teşkilatımıza ve Sungurlulu hemşerilerimize teşekkürlerini ilettiler. Gündeme dair ve ilçemize dair görüşmeler yaparak genel merkezden ayrıldık.” dedi.


Son Güncelleme: 19.05.2017 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.