Bakan teşkilata yeni sistemi anlattı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlerle buluştu.

01 Mart 2017 Çarşamba 15:58
Bakan teşkilata yeni sistemi anlattı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlerle buluştu.


AK Parti Gençlik Kolları’nın Genç Kürsü etkinliğinin konuşmacı konuğu Bakan Kılıç oldu.


Turgut Özal Konferans Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile teşkilat yöneticileri katıldı.



AK Parti İl Başkanı Karadağ, gençlerin düzenlediği Genç Kürsü programına katılımlarından dolayı Bakan Kılıç’a teşekkür etti.


Karadağ, “Milletimiz bizim yanımızda oldukça önümüze çıkan engellerin üstüne basa basa yolumuza devam edeceğiz. Bu millet için hiçbir şey yapmayanlar Cumhurbaşkanlığı Sistemini de bilmezler, kıymetini de bilmezler.” Dedi.


Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında gençlere ve partisinin teşkilat üyelerine bilgiler verdi.


Son Güncelleme: 01.03.2017 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.