Batmanlılar teröre lanet yağdırdı

Batman'ın Kozluk ilçesinde vatandaşlar, müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için yürüdü.

13 Haziran 2017 Salı 12:36
Batmanlılar teröre lanet yağdırdı

Batman'ın Kozluk ilçesinde vatandaşlar, müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için yürüdü.



İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde 15 Temmuz Şehitler Parkı önünden toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla, "Türk Kürt kardeştir, PKK kalleştir", "Kahrolsun PKK", "Zalimler için yaşasın cehennem", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.



BATMAN'DA KAHROLSUN PKK SLOGANLARI


Türk Kızılayı Batman Şubesinin 200 metre uzunluğundaki Türk bayrağı ile destek verdiği yürüyüşün ardından okul bahçesinde toplanan vatandaşlar, şehit öğretmen için dua etti, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü müzik zümresi şehit öğretmeni anlatan şiirler okudu.



ÖĞRETMENİN ADI OKULA VERİLDİ

Şehidin görev yaptığı okula adının verilmesinin ardından hazırlanan "Şehit Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesi" tabelası, eksiyle değiştirildi. Yürüyüşe katılanlar, okul girişinde kurulan "Şehit Şenay Aybüke Yalçın" köşesine karanfil bıraktı.


Son Güncelleme: 13.06.2017 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.