Belediye 1571 çocuğu sevindirdi

Çorum Belediyesi’nin yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde düzenlediği bayramlık dağıtım töreninde...

30 Eylül 2014 Salı 12:21
 Belediye 1571 çocuğu sevindirdi


Çorum Belediyesi’nin yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde düzenlediği bayramlık dağıtım töreninde, 1571 çocuk bayramlık giysilerle buluşturuldu. Üç bayramdır yapılan bayramlık hediyelerini, bu bayramda devam ettirdiklerini aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Her kesime ulaşmak adına gayretlerimiz devam ediyor.” dedi.

Velipaşa Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen bayramlık dağıtım töreninde, randevu usulü davet edilen ailelere bayramlık giysiler hediye edilmeye başlandı.

Zeki Gül, tören öncesi yaptığı kısa açıklamada, 1571 çocuğa 5 parçadan oluşan bayramlık hediyelerin verildiğini anlatarak, çocukların sevindirilmesi ve bayrama boynu bükük girmemesi için çalıştıklarını, İslam Dini’nde özellikle çocukları sevindirmenin değerinin çok büyük olduğunu hatırlattı.


Herkesin bayramını şimdiden tebrik ettiğini kaydeden Zeki Gül, çocukları kendi elleriyle giydirerek, sevinçlerine ortak oldu. Çarşamba gününe kadar dağıtımların süreceğini kaydeden yetkililer, 1571 çocuğun bayramlık dağıtımlarının arefe öncesi tamamlanacağını duyurdu.





Son Güncelleme: 30.09.2014 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.