Belediye hizmetleri billboardlarda

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, yerel seçimlerde verdiği sözleri kırlangıç bayrak yaptırarak ev...

28 Mayıs 2015 Perşembe 11:39
 Belediye hizmetleri billboardlarda


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, yerel seçimlerde verdiği sözleri kırlangıç bayrak yaptırarak ev ve işyerlerine dağıttırıyor.


İskilip Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde yayınladığı beyanname ve sonrasında eklediği hizmet ve yatırımları kırlangıç bayrağa bastıran Başkan Recep Çatma, görevde ilk beş yıllık faaliyetlerinin buradan izlenmesini istedi. İskiliplilerden yoğun ilgi gören tanıtım ve takip hizmeti ev ve işyerlerinde asılı bulunuyor. Diğer yandan Başkan Çatma, seçimlerde verdiği vaatleri ve ilk bir yılda gerçekleştirdiği hizmetleri de şehir merkezindeki billboardlara yazdırdı.


‘Sözlerimizin Arkasındayız’ sloganı ile kanalizasyon, yağmur suyu, şehir içme suyu şebekesinin yenilenmesi, doğalgaz iletim hattı, elektrik kablolarının yer altına alınması gibi altyapı çalışmalarının yanında tarihi camilerin restorasyonları gibi tamamlanmış, tamamlanmakta olan ve tamamlanması hedeflenen hizmetlerini 43 maddede toplayan Çatma sosyal belediyecilikte de örnek bir çalışma sergileyeceklerini ifade etti.


Belediye Başkanı Recep Çatma, “Göreve gelmeden verdiğimiz sözlerimizin hemşerilerimiz tarafından unutulmaması, halkımızın bizleri takip edebilmeleri için benzer bilgilendirme faaliyetlerimiz devam edecektir. Teveccüh gösterip bize yetki veren halkımıza karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak çalışmalarımızı aralıksız devam ettirmekteyiz. Milletvekillerimiz, İl, İlçe Teşkilatlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte hemşehrilerimizle de sürekli diyalog halinde devam eden çalışmalarımız ikinci yılımızda kendini daha etkili hissettirecektir " dedi.



Son Güncelleme: 28.05.2015 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.