Birlik ve beraberlik örneği

Bayat Mahallesi birlik ve beraberliği pekiştirmek için organize edilen 3. Hamsi Balık Şenliği'ne katılım yoğun oldu.

22 Şubat 2017 Çarşamba 13:56
Birlik ve beraberlik örneği

Bayat Mahallesi birlik ve beraberliği pekiştirmek için organize edilen 3. Hamsi Balık Şenliği'ne katılım yoğun oldu.



Programa Bayat Mahalle Muhtarı Osman Külcü, Mehmetçik Lisesi Müdürü İsmail Madan, İstiklal İlkokulu Müdürü Vedat Keskin, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Fatih Afşar, Din Kültürü Öğretmeni Muhammed Gürbüz, öğretmen Serkan Taş ve mahalle sakinleri katıldı.



Bayat Mahalle Camii'nde başlayan program, Köroğlu Camii imam hatibi Elvan Sağır'ın Bayat Mahalle Camii imam hatibi Ahmet Çavuş'un Kuranı Kerim tilaveti ve din kültürü öğretmeni Muhammed Gürbüz'ün ilahileri eşliğinde gerçekleşti.



Programda bir konuşma yapan Bayat Mahalle Muhtarı Osman Külcü, "3.'sünü yaptığımız şenliğimize her yıl katılım artıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Programı yapmaktaki amacımız, mahallemizde birlik ve beraberliği pekiştirmek.  Cami'de yapmamızdaki bir başka amaç ise caminin hayatımızdaki önemini hatırlatmak ve camiler bizlerin birlik ve beraberliğimize en büyük katkıyı sağlayan yerlerdir” dedi.



Şenlik, katılanlara mangalda ve fırında hazırlanan hamsi ve balıkların ikramından sonra oynanan yöresel oyunlarla sona erdi.




Son Güncelleme: 22.02.2017 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.