‘Birlikte başarı hikayeleri oluşturalım’

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan İmam Hatip Okulları müdürleri ile istişare toplantısı yaptı.

23 Mayıs 2017 Salı 09:21
‘Birlikte başarı hikayeleri oluşturalım’

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan İmam Hatip Okulları müdürleri ile istişare toplantısı yaptı.


İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile ilimiz merkezdeki İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları müdürlerinin katıldığı toplantıda “Çorum’da eğitim için birlikte neler yapılabilir?” konusu görüşüldü.


Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan: “Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile pek çok çalışma yapıyoruz.  İmam Hatip Okullarımızla da çalışma yapmak istiyoruz. Çorum’da eğitimi geliştirmek için ne yapabiliriz? Üniversite olarak her türlü desteği vermeye, üniversitemizin imkanlarını paylaşmaya hazırız. Ülkemizde önemli gelişmeler oluyor. Birlikte başarı hikayeleri oluşturalım.” dedi.


İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “Sayın Rektörümüzle pek çok konuda işbirliği yaptık ve başarılı çalışmalara imza attık Sonuçta Çorum kazanıyor. Kendisine eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimiz için birlikte daha neler yapabileceğimizi görüşmek için buradayız.” dedi.

Toplantıda okul müdürleri söz alarak taleplerini dile getirdiler. Birlikte yapılabilecek projeler üzerinde bilgi alışverişinde bulundu.


Son Güncelleme: 23.05.2017 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.