Cemiyet’ten dolu dolu şenlik

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Çocuk Şenliği' önceki gün Oyun Gezegeni’nde gerçekleşti.

04 Mayıs 2014 Pazar 17:17
 Cemiyet’ten dolu dolu şenlik


Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Çocuk Şenliği' önceki gün Oyun Gezegeni’nde gerçekleşti.

‘Haydi Çocuklar Eğlenceye’ sloganıyla organize edilen program, yerel basın çalışanları ve ailelerini buluşturdu.

Bahabey Caddesi’nde hizmet veren Oyun Gezegeni’nin evsahipliği yaptığı programa Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demirer, sponsor firma yöneticileri, yerel gazete yönetici ve çalışanları ile ailelerinden oluşan kalabalık bir davetli grubu katıldı.

DOYASIYA EĞLENCE

Müzik eşliğindeki oyun ve eğlencelerle başlayan etkinlikte konuşan Recep Mebet, Çorum Gazeteciler Cemiyeti’nin çocuklara özel düzenlediği şenlikte anne ve babaları da unutmadıklarını söyledi.

Basın çalışanlarının ailecek keyifli bir gün geçirmeleri amacıyla düzenlenen etkinlikte yarışma ve hediyelerin de yer aldığını anlatan Mebet, organizasyona katkı sağlayan firma ve kuruluşlara teşekkür etti.

Yapılan konuşma ve sunumların ardından animasyon gösterileri eşliğinde eğlenen çocuklar, oyunlarda performanslarını ortaya koydular.

Çocuklarının sevincine ortak olan anne-babalar da yetişkinlere yönelik oyunlarda yarışarak renkli görüntüler sergilediler.

Katılımcıların doyasıya eğlendiği şenlikte davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sponsor kuruluşların standları ile renk kattığı etkinlik, hediye takdimi ve günün anısına fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

Katkıda bulunanlar unutulmadı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, yerel basın çalışanları ve ailelerini buluşturan organizasyonda emeği geçenlere ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

'Çocuk Şenliği' adlı etkinlik hakkında açıklama yapan Şevket Erzen, programın mimarı olan muhabir arkadaşımız Recep Mebet'i kutladı.

Programa evsahipliği yapan Oyun Gezegeni sahibi Ali Karar’a teşekkür eden Erzen, katılımcıların beğenisini kazanan etkinliğe katkıda bulunan sponsor kuruluşları da unutmadı.

ORGANİZASYONA RENK KATTILAR

Erzen, "Hediyelerinden dolayı ÇorumGaz, Vestel bayii Karen Ticaret, Civil Çocuk Dünyası ve Makina Mühendisleri Odası’na; açtıkları standlarda ikramlarda bulunan Ülker distribütörü Özak Gıda, Algida distribütörü İlke Gıda ve Çaykur bayii İçim Gıda'ya şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Şenliğin posterlerinin basımındaki katkılarından dolayı Bir Medya’ya teşekkür eden Erzen, organizasyonu görüntüleyen TRT Haber ve Kanal 19 televizyonuna da şükranlarını dile getirdi.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik etkinliklerin süreceğini vurgulayan Erzen, davete icabet ederek ‘Çocuk Şenliği’ne katılan tüm basın camiası mensupları ve ailelerine de teşekkürlerini sundu.






Son Güncelleme: 04.05.2014 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.