Ceylan, Partililerle Buluştu

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum'da partililerle bir araya geldi.

18 Nisan 2016 Pazartesi 17:30
Ceylan, Partililerle Buluştu

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum'da partililerle bir araya geldi.

Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Ceylan, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ile birlikte Ulukavak Mahalle Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ulukavak Mahalle Teşkilatı yöneticileri ve parti üyeleriyle bir süre sohbet eden Milletvekili Ceylan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Partililerin taleplerini de dinleyen Ceylan, özellikle kadın kollarını özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek, birlik ve beraberlik içinde bu dava için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Milletvekili Ceylan, tüm partilileri birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye davet ederek, "makamlar gelip geçicidir. Hangi makamda bulunduğumuz önemli değil. Bir görev verilebilir de, alınabilir de. Her şey nasip ve kısmet meselesidir. Nasipse her şey olur. Bu nedenle enerjinizi birbirinizi yermek, eleştirmek, açık aramak yerine birbirinizi yüceltmek, açıklarınızı tamamlamak, partimizi ve davamızı dışarıdaki insanlara anlatmak için harcayın" dedi.

AK Parti'nin Türk milleti tarafından kurulduğunu, Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin bağrından çıktığını dile getiren Ceylan, AK Parti sayesinde Türkiye'nin her alanda rahatladığını, çözülemez denilen sorunların üzerine gidilerek çözüldüğünü söyledi.

AK Parti'nin seçim döneminde millete verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini, iş kuran gençlere, esnafa hibe kredileri sağlandığını, asgari ücretin artırıldığını, esnaf ve sanatlara cansuyu kredileri verildiğini, ekonomik hayatta daha birçok düzenlemelerin yapıldığını ifade eden Ceylan, terör konusunda da etkin mücadelenin devam edeceğini, eli kanlı bir tane bile terörist kalmayana kadar mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

 

 

 

Son Güncelleme: 18.04.2016 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.