Çorumlu polis kazada can verdi

Çorumlu Polis memuru Ayhan Dugan trafik kazasında hayatını kaybetti.

21 Kasım 2015 Cumartesi 11:43
Çorumlu polis kazada can verdi
 
Çorumlu Polis memuru Ayhan Dugan trafik kazasında hayatını kaybetti.
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan 44 yaşındaki Polis Memuru Ayhan Dugan, motosiklet ile yaptığı trafik kazasında hayatını kaybetti. Türkiye'de yaşanan trafik kazalarının bir yenisi daha Bursa'da yaşandı.

Bursa Emniyet'inde çalışan bir polis memuru sabah saatlerinde çalıştığı yerden çıkarak motosikletini servise götürmek istedi. İzmir yolu Acemler kavşağına gelmesi ile karşı yönden gelen kamyona hafif bir şekilde çarptı. Ancak çarpmadan sonra sağ şeritten gelen içki kamyonu polis memurunun üzerinden geçti. Bursa'nın Nilüfer şubesi Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan 44 yaşındaki polis memuru Ayhan Dugan, motosikletini servise götürmek için çıktığı yolda önce hafif bir şekilde kamyona çarptı, ancak yerdeyken Meriç B. idaresindeki içki kamyonu polis memurunun üzerinden geçmesi ile hayatını kaybetmesine neden oldu. Vatandaşların gördüğü kaza ile polis ve sağlık ekiplerine haber verilsede Ayhan Dugan olay yerinde vefat etti. 3 çocuk babası olduğu bildirilen polisin ailesi acı haberi almasının ardından yıkıldı. Polis ekipleri yaşanan trafik kazası ile ilgili soruşturmasına başladığını belirtti.


Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan 44 yaşındaki polis memuru Ayhan Dugan, sabah saatlerinde Nilüfer'deki şubesinden çıkarak motosikletini servise götürmek için Acemler'e doğru yola çıktı. Dugan'a, saat 09.30 sıralarında İzmir Yolu Acemler Kavşağı'na yaklaştığında; iddiaya göre S.A. yönetimindeki kamyonet hafif şekilde çarptı.  Çarpmanın etkisiyle yere düşen Dugan'ın üzerinden en sağ şeritte seyreden Meriç B. idaresindeki 16 NFR plakalı içki kamyonu geçti. 3 çocuk babası olan Dugan olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet ve kamyon sürücüleri ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. 

İHA




Son Güncelleme: 21.11.2015 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.