Demiryolu 64. Hükümet Programında

Çorum’dan geçecek olan Demiryolu 64. Hükümet Programında da yer aldı.

25 Kasım 2015 Çarşamba 23:31
 Demiryolu 64. Hükümet Programında

Çorum’dan geçecek olan Demiryolu 64. Hükümet Programında da yer aldı.

Konuya ilişkin 
açıklamalarda bulunan Çorum AK Parti Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Çorum ulaşımına yeni bir vizyon katacak demiryolumuz, ekonomimizden turizmimize kadar bir çok alanda kalkınmamıza ve büyümemize katkı sağlayacaktır. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kuruluna sunduğu 64. Hükümet Programında; Ankara merkezli hızlı tren çekirdek ağının 3.623 km çıkartılacağı, ülke nüfusunun yarısının hızlı tren konforundan yararlandırılacağını belirtti. 

Kuzey – Güney akslarında Yük ve Yolcu taşıyacak Samsun-Çorum-Kırıkkale-Ankara hızlı tren hattının bölümler halinde yapılmaya devam edileceği de net bir şekilde ifade edilmiştir” dedi.

Bilindiği üzere Çorum demiryolu 62. Hükümet programında ve Ak Parti seçim beyannamesinde de yer almıştı.

ANKARA-DELİCE OTOYOLUNA DA BAŞLANIYOR.

Ayrıca hükümet programında Ankara – Kırıkkale – Delice otoyolunun yapımına başlanacağının da belirtiğini söyleyen Uslu, “Delice-Çorum-Samsun otoyolu ile Gerede-Merzifon otoyolu projelerinin de 2023 yılına kadar gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na ve 
hükümet üyelerimize Çorum adına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Son Güncelleme: 26.11.2015 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.