Dodurga sezonu bekliyor

Dodurga Belediyesi 2015’te yapacağı yatırım ve hizmetlerde kullanacağı malzeme ve...

21 Ocak 2015 Çarşamba 14:09
 Dodurga sezonu bekliyor


Dodurga Belediyesi 2015’te yapacağı yatırım ve hizmetlerde kullanacağı malzeme ve ihtiyaçları hazırlayarak çalışma sezonunu (Mart ayı) beklemeye başladı.


Konuya ilişkin açıklama yapan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, şöyle dedi:‘’Bizim için 2015 yılı her yönüyle belediyemizin tam gaz çalışacağı, projelerini hayata geçireceği bir yıl olacak. Özellikle geçen yıl mevsimsel kuraklıkların yaşandığı, içme suyu sıkıntısı yaşandığı ilçemizde Allah’ın izni ile bu yıl ve sonraki yıllarda su sorunu olmayacaktır.


Sezonla birlikte Çağlaktepe grup suyunun çalışmaları başlanacak ve kısa sürede çalışmalar sonlandırılacaktır.


Ayrıca Belediye olarak Çetmeözü Deresinden çalışmalar neticesinde saniyede 3 ila 4 litre su bulunmuştur. İller Bankası Genel Müdürümüz ile görüşülerek, 7.000 metre Temiz su borusu hibe yolu ile (142.000) Belediyemize alınmış adı geçen su borusu ile Çetmeözü deresi suyu ilçe merkezimize getirilecektir.


Yine İller Bankasından hibe yolu ile yağmur suyu borusu (2.500 Metre 110.000) Belediyemize kazandırılmıştır.


Beş Evler, Yeni Çarşı Bölgesindeki sel baskınlarını önlemek için önlem alınarak yağmur suları bertaraf edilecektir.


Yağmur suyu boruları döşendikten sonra adı geçen cadde ve sokaklara 20.000 m2 kilit parke taşı döşenecek halkımızın nezih ve temiz bir sokak ve caddeleri hizmetlerine sunacağız.”




Son Güncelleme: 21.01.2015 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ak-Genç 2015-01-21 19:49:20

Helal olsun..Çorumun en çalışkan ilçe belediye başkanı..