Erdoğan, Asım’ın Nesli’nin ustası

Asım'ın Neslinden Bir Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan isimli kitabın yazarı Tahir Fatih Andı...

11 Aralık 2014 Perşembe 17:57
 Erdoğan, Asım’ın Nesli’nin ustası


Asım'ın Neslinden Bir Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan isimli kitabın yazarı Tahir Fatih Andı, Belediye ve Dil Edebiyat Derneği (DED) Çorum Şubesi tarafından düzenlenen konferansa katıldı. "Minnet borcuyla değil, hizmet borcuyla yola çıktık." diyen Yazar Tahir Fatih Andı, Recep Tayyip Erdoğan'ın Asım'ın Neslinin önemli yolcularından olduğunu söyledi.


Turgut Özal İş Merkezi'nde düzenlenen konferansa, Belediye Başkan Yardımcısı ve DED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan ve davetliler katıldı.


Kısa bir sinevizyon sunumu ile başlayan konferansta, ilk olarak Mehmet Akif Ersoy'un bahsettiği Asım'ın Neslinin anlatan Andı, "Bu neslin yolcularını anlatmak üzere çıktığımız yolculukta, 2 yıl içerisinde 56 şehirde mola verdik. Çabamız Asım'ın Neslini anlatmak ve bu yolun yolcularına hizmet etmektir." dedi.


Asım'ın Neslinin, hizmet eden ve geleceği aydınlatan bir nesil olduğunu, bugün ifade edilen Yeni Türkiye olgusunun da Necip Fazıl, Mehmet Akif Ersoy'la birlikte Asım'ın Neslinden olan pek çok insan tarafından ifade edildiğini hatırlattı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bugün Asım'ın Neslinden olan bir kişi olarak, bu yolun ustası olduğunu, Asım'ın Nesline hizmetin, bu yolun öncülerine hizmet etmekle başlayacağını kaydetti. Yazar, kitabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat hikayelerine, kendisinin gençlerden beklentilerine yer verdiğini, Erdoğan'ın tüm konuşmalarında gençler başta olmak üzere millete her zaman Asım'ın Neslinden ve bu yolun yolcularından bahsettiğini dile getirdi.


Konferansın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Yazar Tahir Fatih Andı'ya teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.




Son Güncelleme: 11.12.2014 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.