Genç Girişimciler G3 forumuna katıldı

Global Girişimcilik haftasının amiral gemisi olarak nitelendirilen Geleceğin Gücü Girişimciler (G3) Forumu 5. Yılında İstanbul Suada’da yapıldı.

02 Aralık 2015 Çarşamba 00:51
Genç Girişimciler G3 forumuna katıldı

Global Girişimcilik haftasının amiral gemisi olarak nitelendirilen Geleceğin Gücü Girişimciler (G3) Forumu 5. Yılında İstanbul Suada’da yapıldı. Girişimciler, Melek Yatırımcılar ve Mentorların bir araya geldiği etkinlikte, iş hayatına ilişkin deneyim ve kazanımlar paylaşıldı.

TSO'dan yapılan açıklamaya göre, Foruma, TOBB Çorum Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elvan Can Çabuk, Kurul Üyeleri Kayahan Boztepe, Mustafa Ertan Tabuk, Osman Ocaklı ve Göksel Gülbay katıldı.

Girişimci ve iş insanlarından oluşan 90 mentor Türkiye’nin 81 ilinden gelen toplam 710 girişimci ve girişimci adayıyla bir araya geldi. Bu yıl G3’e 392’si erkek 318’i kadın girişimci ve girişimci adayı katıldı. Uluslararası Girişimcilik Merkezi UGM, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve GATE ev sahipliğinde, Vodafone ana sponsorluğu ve TEB Özel Melek Yatırım Platformu desteğiyle gerçekleştirilen G3 Forum 2015’te Acun Ilıcalı, Ali Sabancı, Vuslat Doğan Sabancı, Hanzade Doğan Boyner, Hamdi Akın, Murat Özyeğin, Sinan Öncel, Sina Afra, Hasan Aslanoba gibi isimler mentorluk yaptı. Forumda 3 seansta girişimci ve girişimci adayları farklı yuvarlak masalarda mentorlarla fikir alışverişi yapma fırsatı buldular.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve TEB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Varol Civil ile yapılan ikili görüşmelerde, Çorum’da Genç Girişimciler Kurulu’nun yapacağı programlarda katılım ve destek noktasında yer alabilecekleri ve girişimcilere tecrübelerini aktarabilecekleri belirtildi.  






Son Güncelleme: 02.12.2015 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.