Hafızlık için hazırlık kursu

Hafızlık okuluna müracaat eden öğrenciler için hazırlık kursları başladı.

13 Haziran 2017 Salı 14:54
Hafızlık için hazırlık kursu

Hafızlık okuluna müracaat eden öğrenciler için hazırlık kursları başladı.


27 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılan seviye belirleme sınavında başarılı öğrenciler için açılan Yaz Kur’an Kursları başladı.


İmam Hatip Okulları Akademik Başarıyı Destekleme ve Hafız Yetiştirme Projesi kapsamında yürütülen Hafızlık Okulu için müracaat eden öğrenciler, Şehit Erol OLÇOK Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Türkiyem İmam Hatip Ortaokulunda açılan Yaz Kur’an Kurslarına devam ediyor.


Kursları gezerek öğrencilerle görüşen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin KIR: “Hafızlık Okulu için ger geçen sene müracaat artıyor. Seviye belirleme sınavında başarılı olan 195 kız ve 193 erkek öğrencimiz bu sene adreslerine göre iki okulumuza yönlendirildi. Şehit Erol OLÇOK Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Türkiyem İmam Hatip Ortaokulunda her gün 09.30 – 12.30 arasında devam eden kurslarda İl Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen hocalarımız derslere girmektedirler. İki ay sürecek olan yaz kursları sonunda öğrenciler mülakata alınarak, başarılı olanlar Hafızlık Okuluna kayıt yaptırmaya hak kazanacaklar.” dedi.


Son Güncelleme: 13.06.2017 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.