Hastane inşaatını incelediler-Deprem olsa bile ameliyata devam

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen Üremeye...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 18:00
 Hastane inşaatını incelediler-Deprem olsa bile ameliyata devam


Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen Üremeye Yardımcı Olma Merkezi (Tüp Bebek) açılışın ardından yeni hastane inşaatında inceleme yapıldı.


Ankara Yolu üzerinde bulunan 1000 yatak kapasiteli hastane arazisinde yapılan inceleme ziyaretine Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile bazı daire müdürleri katıldı.


Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, hastane inşaatının 7.5 şiddetindeki bir deprem sırasında ameliyata devam edilebilecek dayanıklılıkta yapıldığını, malzemelerin döşenmesinde titiz davranıldığını, bu nedenle zaman kaybı yaşanabileceğini, ancak inşaatın yine de hızlı ilerlediğini söyledi.


Kafkas, hastanenin karşıda bulunan Güney Kampüsü’ne alt geçitle bağlantısının yapılacağını hatırlattı.




Son Güncelleme: 26.07.2014 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-07-27 04:03:10

Allah Devletimize milletimize zeval vermesin.