Haydi hayırda buluşalım

Hıdırlık Talebe Yurdu Kermesi, eski tekel binasında dualarla hizmete açıldı. Mehteran konseri ve...

24 Nisan 2015 Cuma 17:49
 Haydi hayırda buluşalım


Hıdırlık Talebe Yurdu Kermesi, eski tekel binasında dualarla hizmete açıldı. Mehteran konseri ve minik çocukların okuduğu şiirlerle renklenen kermeste, "Hayırda buluşalım" çağrısı yapan gönüllüler, Çorumlular'ı kermese katkı vermeye davet etti.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, MHP eski Milletvekili 25. dönem Milletvekili Adayı Vahit Kayırıcı, MHP Milletvekili Adayları Aybüke Topçubaşı Ekici, Sami Çam, MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve çok sayıda davetlinin katıldığı kermes, yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yaptığı açılış konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerin Ümmet'in birliğine ve dirliğine vesile olmasını diliyorum. Paylaşamayacağımız hiç bir şey yok. Çoklukta birlik içinde yaşayabilmenin mutluğunu yakalamalıyız. Bu kermese fedakarlıklarıyla katkı veren başta hanım kardeşlerimi ve tüm emeği geçenleri kutluyorum." dedi.


Açılış töreninin ardından protokol üyeleri ve davetliler birbirinden güzel yiyecek ve ürünlerin yer aldığı stantları gezerek alışveriş etti. Hıdırlık Talebe Yurdu yetkilileri, kermesin 1 Mayıs tarihine kadar açık tutulacağını duyurdu.




Son Güncelleme: 24.04.2015 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.