HİTİTSEM’e bir yabancı daha

HİTİTSEM bünyesinde beşinci yabancı uyruklu öğretim elemanı William Joseph Hagood göreve başladı.

16 Nisan 2014 Çarşamba 11:05
 HİTİTSEM’e bir yabancı daha


HİTİTSEM bünyesinde beşinci yabancı uyruklu öğretim elemanı William Joseph Hagood göreve başladı. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret eden Hagood, ilk kez geldiği Türkiye’de, pek çok çalışmayı yapacak olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

HİTİTSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başçı, Hagood’un Genel İngilizce Kursu, İngilizce Konuşma Kursu, Akademik Makale ve Bilimsel Eser Yazma Kursu, TOEFL ve IELTS gibi özellikli yabancı dil sınavlarına hazırlık kurslarında değerlendirileceğini ifade ederek, anadili İngilizce olan beşinci öğretim elemanı ile HİTİSEM’in İngilizce eğitiminde daha da güçlendiğini belirtti.

Rektör Alkan, bir dünya üniversitesi olma hedefiyle çıktıkları yolda artık somut gelişmeleri görmenin üniversite adına gurur verici olduğunu belirterek, öğretim elemanıyla, öğrencisiyle dünyanın dört bir yanından üniversiteye her geçen gün talebin arttığını ifade etti. Şu an itibariyle 10’un üzerinde yabancı uyruklu öğretim elemanının olduğunu, bu sayının artması için de gayret ve girişimlerin devam ettiğini  belirten Alkan, HİTİTSEM’de yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başçı’ya ve merkez bünyesinde kursları veren tüm öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Profesyonel kadrosu ile en son teknolojilerin kullanıldığı, pek çok farklı kursların verildiği HİTİTSEM, bünyesinde görev alan ve ana dili İngilizce olan 5 öğretim elemanı ile akademik/idari personele, öğrencilere ve kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ve Çorum halkına bir çok eğitim programı sunuyor.






Son Güncelleme: 16.04.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.