Karadağ’dan ilk yorum

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, yeni il yönetim kurulu listesinin uyumlu olduğunu söyledi.

09 Kasım 2016 Çarşamba 13:32
 Karadağ’dan ilk yorum


MUSTAFA DEMİRER


AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, yeni il yönetim kurulu listesinin uyumlu olduğunu söyledi.

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Karadağ, “Çorum’u kapsayıcı iyi ve uyumlu bir yönetim listesi oluşturduk. Yönetim kurulunda bütün renkleri bir araya getirdik. Uyumlu bir liste oluşturduğumuza inanıyorum. Yönetimde yer alan 32 isim üniversite mezunu. Listede 12 kadın ve 10 gence yer verdik. Yönetimi belirlerken kurucu yönetim ana kademe, bütün yönetimler, kadın ve gençlik kollarından hepsinden isimler var.” Dedi.

İl Başkanı Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına hangi ismin getirileceğine yönelik sorumuza ise, “AK Parti Merkez İlçe Başkanı olacak isim, aynı il başkanlığı sürecinde olduğu gibi genel merkez tarafından atanacak. Gençlik Kolları Başkanlığı için 6-7 isim var. Gençlik Kolları Başkanımızı da yine genel merkezimiz belirleyecek.” Dedi.

Son Güncelleme: 09.11.2016 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.