Karne heyecanına ortak oldu

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, öğrencilere karne dağıttı. 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi sebebi ile tüm okullarda karne töreni düzenlendi. AK Parti Milletvekili Ceylan, Albayrak İlkokulu ve Bahçelievler İlkokulu’nda karne törenine katılarak, öğrencilere karne dağıttı.

09 Haziran 2017 Cuma 15:37
Karne heyecanına ortak oldu

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, öğrencilere karne dağıttı. 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi sebebi ile tüm okullarda karne töreni düzenlendi.
AK Parti Milletvekili Ceylan, Albayrak İlkokulu ve Bahçelievler İlkokulu’nda karne törenine katılarak, öğrencilere karne dağıttı.



Ceylan, “Albayrak İlkokulumuzda karne ve Enerji Bakanlığımızın hazırlamış olduğu Ali'nin Enerji Serüveni dergisinin dağıtımı törenindeyiz. 



Yavrularımızın iyi eğitim almaları ve aydınlık yarınlara ulaşabilmemiz için öğretmen ve velilerimize büyük görevler düşmektedir. Albayrak ilkokulumuzda yavrularımızın karne heyecanlarına ortak olduk.


Albayrak ilkokulumuzda Enerji Bak. hazırlamış olduğu Ali'nin Enerji Serüveni adlı dergilerimizin dağıtımını gerçekleştirdik. 






Enerji Bak. Hazırladığı Ali'nin Enerji Serüveni ile enerjinin önemini küçük yaşlardan yavrularımıza aşılamayı amaçlamaktayız. Bahçelievler İlkokulumuzda karne ve Enerji Bak. hazırlamış olduğu Ali'nin Enerji Serüveni dergisinin dağıtımı törenindeyiz.



Milliyetçi ve devletçi çocuklarımızın yetişmesi için elimizden gelen hertürlü olanakları seferber edeceğiz. 
Bahçelievler İlkokulumuzda yavrularımızın karne heyecanlarına ortak olduk. Çocuklarımız için hazırlanmış olan Pedagog onaylı Ali'nin Enerji Serüveni Dergisi için Enerji Bakanımız Sn. @BeratAlbayrak'a teşekkür ederizGeleceğimiz, çocuklarımız Asımın Nesli yolunda durmadan ilerliyor. Gelecek sizinle güzelleşecek.” Dedi. 






Son Güncelleme: 09.06.2017 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.