Mahkeme kumpasından alnımızın akıyla çıktık

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve beraberindekiler Mecitözü ilçe teşkilatını ziyaret etti.

23 Haziran 2017 Cuma 08:27
Mahkeme kumpasından alnımızın akıyla çıktık

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve beraberindekiler Mecitözü ilçe teşkilatını ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Aras, “Yaklaşık bir yılı aşkın zamandır partimize yapılan kuşatma mahkemenin kesin kararıyla sona ermiştir. Kafalardaki karışıklık bitmiştir. Kanunsuz yapılan tüzük kurultayının iptali göstermiştir ki, MHP boyun eğmemiştir” dedi. Aras, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti:

“MHP ecdadın varisi, şühedanın yadigârı, Türk Milletinin teminatı, Türk tarihinin asıl mirasçısıdır. Asla boyun eğmemiş, işgal edilememiştir. FETÖ’yle bir olup adaleti katledenleri, partimize kumpas kuranları, Türk’e nefret kusanları milletimiz apaçık şekilde görmüştür.

MHP camiasına yönelik operasyonlar, 2011 yılı Mart’ında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, FETÖ’nün faaliyetlerinin durdurulmasına dair açıklamasından sonra başlatılmıştır. Bu bölücü fitne ve fücur güruhu, o tarihten itibaren medyadaki imkanlarını kullanarak MHP aleyhinde algı oluşturma çabasına girmiş; yargı, siyaset kurumu ve askeriye dahil; devlet kurumlarına yerleştirdiği elemanları vasıtasıyla MHP’ye yönelik yıkım süreci ve gayrinizami savaş başlatmıştır. FETÖ, bir yandan da siyasetin çeşitli kesimlerine ve MHP’ye sızan unsurlarıyla partimizi içerden çökertme ve ele geçirme operasyonlarına girişmiştir.

MHP’nin başarılarla dolu tarihinde hem varlığını borçlu olduğu aziz milletin bekası hem de kendi siyasi misyonunun devamı açısından dönüm noktası olan hadiseler vardır. MHP; bazı dönemlerde, dayandığı Milliyetçi-Ülkücü camianın hayati işlevini baltalamak ve üstlendiği siyasi misyonu engellemek isteyen siyasi muarızlarımızın, zinde yerel güçlerin, askeri veya sivil cuntaların müdahalelerine maruz kalmıştır. MHP camiası; kendi siyasi tarihi açısından önem taşıyan böylesi dönemlerde bir araya gelmiş, kenetlenmiş, yeniden toparlanmış ve bu badireleri dirayeti, azmi ve kararlılığıyla atlatmayı bilmiştir.

Camiamız; tefrikaya, bozgunculuğa, ayrımcılığa, fitneye ve nifaka asla izin vermeden aziz şehitlerimizin emaneti olan kutlu davaya sahip çıkarak birlik ve beraberliğini muhafaza etmiştir. Bu son kuşatmada da partimiz; bütün bu karanlık teşebbüsleri, büyük bir tesanüt ve uyanıklıkla savuşturmuş, hainlerle kendini onların oluşturduğu seraba kaptıran ayrık otlarını temizlemek üzere harekete geçmiştir. MHP, 48 yıllık siyasi geçmişe sahip köklü bir partidir. MHP sıradan bir siyasi oluşum değil, bir dava partisidir. Yıllardır çeşitli gerekçe ve bahanelerle MHP’nin bittiğini, biteceğini iddia edenler kendileri gitmişler, MHP kalmıştır. MHP’nin siyasi varlığı, doğrudan Türk milletinin mevcudiyeti ve bekasıyla alakalıdır. Camiamızda kafa karışıklığı oluşturmaya, negatif algı üretmeye çalışanlar yine hüsrana uğrayacaklardır. MHP muarız ve aleyhtarlarının attıkları iftiralar, yazdıkları yalanlar ayaklarına dolanacaktır. Partimiz; kutlu iktidar yürüyüşünü büyük bir inançla sürdürecek, siyasi mücadelesine bundan sonra daha büyük bir ivmeyle devam edecektir.

MECİTÖZÜNDE MİLLİYETÇİ HAREKET DAHA ETKİN OLACAK

Mecitözü İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilat çalışmaları konusunda bilgi aldık. Mecitözü ilçemizin sorunları ve ilçemizde yapılması gereken çalışmalar hakkında İlçe Başkanımız ve ilçe yöneticilerimizle istişarelerde bulunduk. Mecitözü İlçemizde partimiz bundan sonra çok daha etkin olacak ve ilçemizdeki varlığını çok daha fazla hissettirecektir. İlçemizde Milliyetçi Hareketin sesi bundan sonra çok daha gür şekilde duyulacaktır.”


Son Güncelleme: 23.06.2017 08:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.