Merhum esnafa dua

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından içinde bulunduğumuz mübarek...

25 Temmuz 2014 Cuma 18:50
 Merhum esnafa dua


Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ebediyete intikal eden merhum esnaf ve sanatkarlar için mevlid-i şerif okutuldu.


Çorum Sanayi Sitesi Cami’nde Cuma namazından önce okutulan mevlid-i şerife ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Çilingirciler ve Sobacılar Odası Başkanı Halil Taşkaldıran, cami cemaati ve çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.


Mevlid-i şerifte ahirete intikal eden ahi teşkilatına mensup esnaf ve sanatkarlar için dua edildi. Mevlid-i şerifin okunulması ve Cuma namazının kılınmasından sonra ise cemaate gül suyu ve çikolata ikram edildi.





Son Güncelleme: 25.07.2014 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.