Minikler İl genel meclisi'ni ziyaret etti

İstiklal İlk Öğretim Okul 4/F sınıfı öğrencileri Halil İbrahim Kaya' yı Ziyaret Etti.

05 Mayıs 2016 Perşembe 12:01
Minikler İl genel meclisi'ni ziyaret etti

İstiklal İlk Öğretim Okul 4/F sınıfı öğrencileri Halil İbrahim Kaya' yı Ziyaret Etti.


Yapılan açıklamaya göre, Yerel Yönetim Yöneticilerinilerini Tanımak İçin  ziyaretlere başlayan  İstiklal İlk Öğretim Okulu Öğrencileri  ilk ziyaretilerini  İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya'ya yaptı.

Ziyarete İstiklal İlk Öğretim Okul Müdürü Vedat Keskin, 4F Sınıf Öğretmeni Kenan Toprakçı ve 4F sınıf öğrencileri  Aysema Öncül, Samet Yutusay, Yağmur Özsoy ve Çağrı Yasak Katıldı.

İl Genel Meclis Başkan'ı Halil İbrahim Kaya ile röportaj yaparak merak ettikleri soruları soran öğrenciler sonrasında Kaya ile muhabbet ettiler.
İl Genel Meclis Başkanı Kaya, öğrencilere 
İl Genel Meclis Toplantı Salonunu ve parti grup odalarını gezdirerek bilgi verdi.

İl Genel Meclisi Tanıtımında Konuşan Kaya "İnşallah sizlerde ilerde bizim yerimizi alacak bu güzel ülkemize, bu güzel şehirimize hizmet edeceksiniz. Sizler bizim gelecekteki teminatlarımızsınız" dedi.

İstiklal İlk Öğretim Okulu Öğrencileri Kaya'ya Teşekkür Ederek ziyaretlerini sonlandırdı.


Son Güncelleme: 05.05.2016 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.