Önce albüm sonra davet

Çorum Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Alper Bilan ve vakıf yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

20 Eylül 2014 Cumartesi 10:21
 Önce albüm sonra davet


Çorum Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Alper Bilan ve vakıf yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.


Ziyarette, vakfın çalışmaları hakkına bilgi veren Bilan, Yaşar’a Ünlülerle Çorum Türküleri albümü hediye ederek, kültürel konularda ortak çalışma yapmak istediklerini söyledi. Bilan ayrıca, 28  Eylül’de gerçekleştirecekleri 2. Gönül Mısraları konserine de davet etti.


Çorum Vakfı ana sponsorluğunda hazırlanan programın Yenimahalle Belediye Başkanlığınca desteklendiğini belirten Bilan, “Bu programa vakfımız adına sponsor olan Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Mustafa Saatci'ye, Sayın Ali Haydar Öztaş'a, Sayın Salih Şerbetci'ye, Sayın Tuğrul Velidedeoğlu'na, Sayın Necdet Portakal'a ve Sayın Ali Üzgün'e ve Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar Beyefendiye ve programa katılan tüm sanatçı kardeşlerime teşekkürlerimi sunarım.” dedi.


Bilan, 28 Eylül Pazar günü saat 18.00’de Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl 4 Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek konsere tüm Çorumlu hemşerilerini ve Ankaralılar’ı davet etti.





Son Güncelleme: 20.09.2014 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.