Ortaköy’e hayvan pazarı

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hayvan pazarı hizmet vermeye başladı. Ortaköy Hayvan Pazarı yaklaşık 15 yıldır kapalı bulunuyordu.

06 Eylül 2016 Salı 13:19
 Ortaköy’e hayvan pazarı

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hayvan pazarı hizmet vermeye başladı. Ortaköy Hayvan Pazarı yaklaşık 15 yıldır kapalı bulunuyordu.

Yeni hayvan pazarı etrafı demir bariyerlerle çevrili ve hayvanların ayrı ayrı konulacağı bölmelerden oluşuyor.

Böylece hayvan sağlığı ve refahı da ön planda tutulmuş oluyor.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, hayvan pazarıyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Ortaköy Belediyesi olarak ilçe halkımıza ve hayvancılık yapan vatandaşlarımıza hem daha rahat bir alışveriş yapma imkanı, hem de daha sağlıklı bir fiziki mekanda alışverişlerini yapmaları için yeni bir Pazar yeri oluşturduk.

Halkımızın ve esnafımızın yoğun ilgisi olduğunu görmekteyiz. Böylece dolaylı olarak ilçemizde hayvancılığın gelişimine ve hayvan ticaretinin artarak ilçe ekonomimize katkı sağladığımızı düşünmekteyim.

İlçemizde 15 yıldır kapalı olan hayvan pazarını Amasya, Yozgat, Çorum il, ilçe ve köylerinin alışveriş yaptığı yer olarak günün şartlarına uygun olarak inşa ettik ve hizmete sunduk.

Canlı bir alışverişin olduğu pazarımız ilçe halkımızı çevre illerimizden gelen vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu kılmıştır.

Yeni yaptığımız hayvan pazarının ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim”



Son Güncelleme: 06.09.2016 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.