‘Osmancık'tan güçlü bir 'evet' bekliyoruz’

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Osmancık’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu.

28 Mart 2017 Salı 15:04
‘Osmancık'tan güçlü bir 'evet' bekliyoruz’

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Osmancık’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu.


Beraberinde Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Ceylan, esnafla sohbet ederek, bol kazançlar diledi.



Ziyaretlerde 16 Nisan referandumunun önemi üzerinde duran Ceylan, referandumun Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendirdiğini belirtti.


Ceylan, ‘referandum bir ‘Evet-Hayır’ meselesi değildir. Mesele memleket meselesidir. Bu nedenle referandumda Osmancık ilçesinde de güçlü bir ‘Evet’ bekliyoruz” dedi.



Milletvekili Ceylan, daha müreffeh bir Türkiye için, aydınlık bir gelecek için, güçlü demokrasi, güçlü meclis, milletin belirlediği bir cumhurbaşkanı ve insan odaklı bir yönetim için tüm Osmancık halkını "Evet" oyu kullanmaya davet etti.


CEYLAN’DAN OSMANCIK ÇIKARMASI


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Osmancık ilçesini ziyaret etti.



AK Parti Çorum İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve bazı partililerle birlikte Osmancık’a çıkarma yapan Milletvekili Ceylan, Osmancık’ta Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Milletvekili Ceylan, Osmancık programı kapsamında ilk olarak hayatını kaybeden AK Parti Osmancık Belediye Meclis Üyesi Mete Okutan’ın babası Yaşar Okutan’ın cenaze törenine katıldı. 
Ardından AK Parti Osmancık İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Milletvekili Ceylan, burada partililerle bir araya geldi.

CEYLAN, YAŞAR OKUTAN’IN CENAZESİNE KATILDI


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Osmancık Belediye Meclis Üyesi Mete Okutan’ın babası Yaşar Okutan’ın cenaze törenine katıldı.




Referandum çalışmaları kapsamında Cumartesi günü Osmancık ilçesine gelen Milletvekili Ceylan, AK Parti Osmancık Belediye Meclis Üyesi Mete Okutan’ın babası Yaşar Okutan’ın cenaze törenine katıldı. 
Milletvekili Ceylan, törende AK Parti Osmancık Belediye Meclis Üyesi Mete Okutan ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.



"16 NİSAN OYLAMASI BİR PARTİ OYLAMASI DEĞİL"

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Güçlü Türkiye’nin önündeki engellerin kalmasına ve halkımızın sandıkla buluşarak ‘evet’ demesine sayılı günler kaldı. Artık ülkemiz üzerindeki kara bulutlar dağılacak” dedi.


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, il ve ilçe yöneticileri ile beraber Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasına ilişkin çalışmalar kapsamında ilçede faaliyet gösteren sanayi esnafını ziyaret ederek, yönetici ve çalışanlarla bir araya geldi.



Osmancık Sanayi Sitesindeki esnafla sohbet eden Milletvekili Ceylan, hükümetin esnaf ve sanatkara yönelik yeni düzenlemeleri hakkında bilgiler verdi. Ceylan, gerek terör örgütlerinin ülkemizde uygulamaya çalıştığı hain planlar, gerek dış mihrakların oynadığı oyunlar nedeniyle durgun ve sıkıntılı bir süreç yaşayan esnaf ve sanatkarı rahatlatmak için bir takım tedbirler aldıklarını, hükümetin üretenin, çalışanın, yatırım yapanın, istihdam sağlayanın yanında olduğunu dile getirdi.


Ceylan, yeni sistem ile bölgesinde ve dünyada söz sahibi, terör ile aktif mücadele eden, tehlikenin gelmesini beklemeden nerede olursa olsun müdahale eden bir anlayış içerisinde olduklarını ve Türkiye'nin referandumdan sonra yeni bir sistem değişikliğiyle 2023 hedeflerine koşar adımlarla ilerleyeceğini kaydetti.


Ceylan, "Hep söylediğim bir şey var. 15 sene öncesine doğru gidip baktığımızda esnaf olarak, çalışanlar olarak ziraatta, tarımda, hayvancılıkta uğraşanlar olarak 15 sene öncesiyle bugünü mukayese ettiğinizde açık ara farkı hissediyor ve görüyoruz. Türkiye ne zaman tek parça tek parti iktidarı oldu o zaman kalkınmıştır. Ne zaman geriye doğru gitti kan kaybetti bakıyorsunuz koalisyon dönemi yada parçalı idarelerin olduğu dönem. Bu 16 Nisan’da inşallah bu istikrarın devamı için herkes üzerine düşeni yapacaktır” diye konuştu.


Ceylan, "Köklü bir tarihe sahip olan aziz milletimiz her zaman kendisi ile ilgili kararları yine kendi öz iradesi ile vatanının iyiliğini düşünerek vermesini bilmiştir. Ülkesine, vatanına, bayrağına, ezanına el uzatanların elini kolunu kırmıştır. 15 Temmuz bunun en güzel göstergesidir. Aziz milletimiz, ülkemizin yarınlarına kimsenin müdahale edemeyeceğini, büyümenin ve gelişmenin önüne kimsenin geçemeyeceğini göstermiştir. 15 Temmuz’da Türkiye, vatan hainlerine, bölücülere, milli iradenin yok olmasını isteyenlere en güzel cevabı iman dolu yürekleri ile vermesini bilmiştir. 16 Nisan’da referandum için hep birlikte sandık başına giderek ‘Daha güçlü bir Türkiye’ için ‘evet’ diyeceğiz ve bu ülkede geçmişte yaşananların bir daha yaşanmamasını sağlayacağız” dedi.




Türkiye’nin önemli bir gelişim hamlesinin içerisinde olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ceylan, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kabul edilmesiyle birlikte Türkiye tüm hedeflerine bir bir ulaşarak dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasındaki yerini alacak. Ülkemizin geleceğine yön verecek bir karar için 20 gün sonra sandık başına gidiyoruz. 16 Nisan günü güçlü ve bölgede söz sahibi Türkiye için hep birlikte ‘evet’ diyeceğiz. Tabi 16 Nisan gününe kadarda gece gündüz demeden çalışacağız. Herkese neden evet dememiz gerektiğini tekrar tekrar anlatacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunduğumuz bu çalışmalarımız ve toplantılarımız sırasında şunu çok iyi gördük: Vatandaşlarımız siyasi çalkantılardan, ekonomik buhranlardan, koalisyon hükümetlerinden geçmiş dönemlerde büyük acılar yaşamış. Geçmiş dönemleri bir daha yaşamak istemeyen milletimiz kararını çoktan vermiş. Artık vatandaşlarımız ülkemiz üzerinde oynanan ve oynanmaya çalışılan kirli oyunlara dur demek ve 16 Nisan’da ‘evet’ oyunu sandıkla buluşturmak için gün sayıyor” ifadelerini kullandı.


"OSMANCIK’TA SANDIKLAR BU KEZ ‘EVET’LE PATLAYACAK"


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, partisinin Osmancık Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, referandum süreciyle ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu.


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı,  İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel ile birlikte çok sayıda partilinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Milletvekili Ceylan, AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatının yaptığı çalışmalardan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Osmancık’ın AK Parti ve AK Parti'nin Kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Milletvekili Ceylan, "AK Parti olarak girdiğimiz her seçimde Osmancık’ta büyük destek gördük. İnanıyorum ki Osmancık 16 Nisan referandumunda da vereceği ‘Evet’ oylarıyla sandıkları patlatacaktır" ifadesini kullandı.



Referandumun bir seçim olmadığını özellikle ifade eden Ceylan, “ Referandum Tayyip Erdoğan meselesi değil. Bu geleceğimizin meselesi, çocuklarımızın meselesidir. Bizler milletimize, Osmancıklılara güveniyoruz. 16 Nisan'la birlikte artık ülkeyi milletin kendisi yönetecek” şeklinde konuştu.


Referandumun temel amaçları konusunda da bilgiler veren Ceylan, en büyük hedeflerinin ülkemizde yaşanan terör olaylarını tamamen bitirmek, şehit acılarına son vermek, anaların gözyaşını dindirmek huzurlu, güvenli, istikrarlı bir ülke haline gelerek birlik ve beraberliği, kardeşlik ortamını pekiştirmek olduğunu dile getirdi.


Ceylan, "Evet" kararıyla birlikte Türkiye'nin 2023 hedefleri başta olmak üzere 2053 ve 2071 hedeflerine daha hızlı ve daha emin adımlarla ulaşacağının altını çizdi. 
Ceylan, “Tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olacağız. 80 milyon insanımızı birlik ve beraberlik içerisinde tüm renkleri bir araya getirerek yolumuza devam etmek zorundayız” dedi.

Bu toprakların çok badireler atlattığını, bundan sonra da bu oyunları bozacaklarını kaydeden Ceylan, “Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bize düşen 15 Temmuz ruhuyla birlik olmak, dik durmak ve devletimizin yanında olmaktır. Bu vatanın yiğit evlatları hiçbir zaman bu vatanın bölünmesine müsaade etmeyecektir. Bayrağın inmesine, ezan seslerinin dinmesine izin vermeyeceğiz. Bu devletin bölünmesine, bu milletin parçalanmasına asla izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.


Son Güncelleme: 28.03.2017 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.